المقاد ير./*فرخة مغسؤلة بالدقيق والملح ثم بالماء كويس
*عدد3حبات بطاطس
*حبات بصل
*3حبات فلفل رومى
*ملح-فلفلاسود ناعم-كمون-بهارات فراخ
*كزبرة ناشفة
*زيت
***************
الطريقة
***
قطعى البطاطس والبصل والفلفل الرومى حلقات متوسطة
اخلطى الملح والفلفل والبهارات والكمون و الكزبرة
مع بعض ثم حطيهم على الفرخة وافضلى
قلبيهم مع بعض كويس
هاتى الصينية و ادهنيها كويس زيت ثم حطى شوية خضار ثم رصصى اجزاء الفراخ
نثم باقى الخضار ووضبى الخليط كدة بايدك
ثم ضعى حوالى 2معلقة زيت
غطى الصينية بورق فويل ودخليها الفرن حوالى 1ساعة
او ازيد نص ساعة لحدق تبصى عليها وتنغزى الفراخ بالسكينة
تلاقيها استوت شيلى الفويل وسيبيها 5دقائق يا دوب تاخذ لون من فوق
وحيكون فيها شوية صوص........